The Lifestylebox combineert health, beauty en trends met elkaar. De box is er voor de bewuste vrouw die graag experimenteert op het gebied van beauty en een gezonde levensstijl heeft of graag wil hebben.  
 
WHATS IN THE BOX?
  • De box bevat tussen de 5 en 7 producten
  • In een mini magazine is uitgebreide informatie over de producten en de leveranciers te vinden.
  • Je ontvangt de box eenmalig, je zit nooit vast aan een abonnement
  • De waarde van de inhoud van de box is hoger dan de aankoopprijs van The Lifestylebox
  • De prijs is inclusief verzending
  • De box is met liefde samengesteld en gevuld door het team van The Lifestylebox.

TOGETHER WITH
 
The Lifestylebox kan het niet alleen. Het team werkt samen met toonaangevende en minder bekende, maar hele toffe merken.  Welke merken dat zijn? Daar wordt de komende tijd meer duidelijkheid over gegeven. Houdt onze social media kanalen en onze blog hiervoor in de gaten!
 
Naast de merken en bedrijven waar The Lifestylebox mee samenwerkt, kan het natuurlijk ook niet zonder.. JOU! Als klant van The Lifestylebox ben je belangrijk en niet zomaar een nummertje. Als je vragen en/of opmerkingen hebt, ideeën hebt of punten van verbetering, laat het ons weten! Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar contact@thelifestylebox.nl. Vermeld je telefoonnummer en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.  Geen vragen en/of opmerkingen? Helemaal tevreden met The Lifestylebox? Top! Laat het weten via Facebook of Instagram, post een foto van de box met #thelifestylebox en tag ons! Wie weet zie jij je foto wel verschijnen op onze website.
 
VLOGGERS EN BLOGGERS
 
The Lifestylebox loves vloggers en bloggers! Wij vinden het super tof als een vlogger of blogger over ons vlogged of post. Laat het ons zien en weten, wij zullen de vlogs en blogs van anderen ook op onze eigen social media kanalen showen en op onze eigen blog posten.