Het team van The Lifestylebox bestaat uit 5 jonge ondernemers die allen een passie hebben voor health, beauty en trends. Deze ondernemers zijn altijd opzoek naar de laatste trends en kunnen niet wachten deze trends met de wereld te delen.

Service en kwaliteit staat bij The Lifestylebox voorop. Mochten er vragen en/of klachten zijn neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om dit zo goed mogelijk op te lossen.


SOCIAL MEDIA

The Lifestylebox is actief op Facebook en Instagram. Volg ons op deze kanalen om altijd als eerste op de hoogte te zijn! Ook via deze kanalen kunnen er berichten worden gestuurd of foto’s worden gedeeld met ons. Wij doen ons best om overal zo snel mogelijk op te reageren.


A LIFESTYLE PARTNER

The Lifestylebox kan niet zonder partners. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft het samenwerken met The Lifestylebox. Denk hierbij aan een product in The Lifestylebox of het adverteren in het mini-magazine. Bent of kent u een bestaand of up-coming merk dat perfect past in Lifestylebox-concept? Dan zouden wij graag de verschillende mogelijkheden tot samenwerking met u bespreken. Neem contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@thelifestylebox.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


A LIFESTYLE VLOGGER / BLOGGER

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen met vloggers en bloggers en om te praten over nieuwe ideeën. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar contact@thelifestylebox.nl met de reden waarom wij juist met jou zouden moeten samenwerken. 


PERS

Wilt u meer informatie ontvangen over The Lifestylebox, stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar contact@thelifestylebox.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Het team van The Lifestylebox staat altijd open voor gesprekken en nieuwe ideeën.