Hello pretty girls,
 
Welkom op The Lifestyleblog! Een blog die jullie compleet op de hoogte houdt van de ontwikkelingen rondom The Lifestylebox. Op deze blog zullen The Lifestylepartners bekend worden gemaakt, meer worden verteld over het Lifestyleteam en natuurlijk ben je hier als eerste op de hoogte als je wilt weten wanneer de box in de verkoop gaat.
 
Naast de stand van zaken wat betreft The Lifestylebox, zullen hier nieuwe trends en nieuwe producten worden besproken. Alles om ervoor te zorgen dat jij altijd op de hoogte bent en niets hoeft te missen.
 
Maar eerst, The Lifestylebox: Wat? Waarom? Door wie? The Lifestylebox is een concept dat is opgezet door vijf jonge enthousiaste ondernemers die allen een passie hebben voor health, beauty en/of trends. Gedreven, doorzetters en nieuwsgierig, zo zijn deze vijf ondernemers het beste te beschrijven. Allemaal hebben ze hun eigen inbreng en hun eigen kwaliteiten. De diversiteit van het team is hun grootste kracht. Ze vullen elkaar aan en dagen elkaar uit.
 
Wat The Lifestylebox is? ‘’Een cadeautje van jezelf, voor jezelf.’’ Met The Lifestylebox krijg je de tijd om even te ontspannen en even te ontsnappen uit de dagelijkse sleur. De box bevat vijf tot zeven producten. Dit kunnen bekende producten zijn, of producten om mee te experimenteren. The Lifestylebox geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe merken of bestaande merken opnieuw te ontdekken.
 
Het team is altijd benieuwd naar jullie ideeën over de box en naar jullie ervaringen. Like ons op Facebook en volg ons op Instagram en laat weten wat jullie van het Lifestylebox idee vinden. Gebruik #thelifestylebox en wie weet zie je jou foto wel terug op onze website of op onze social media kanalen.
 
Houdt vooral Facebook in de gaten, in de komende dagen maken wij de eerste Lifestylepartners bekend!
 
Stay tuned!
 
Liefs,
     Team The Lifestylebox

 
  Fabienne Toebast     09-02-2016 09:49     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.